Informatie

Algemene informatie

Inschrijven

Dit jaar zullen de inschrijvingen via de website verlopen.
U kunt zicht aanmelden voor de Trucker Truck Helvoirt 2023 d.m.v. onderstaande links. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor dit evenement. 

Aanmelden cliënten
Aanmelden motorrijders
Aanmelden chauffeurs

Motorrijders

Op zaterdag 9 september 2023 organiseren we voor de 31e keer Trucker-Truck Helvoirt. Dat betekent dat we weer met vrachtwagens twee routes rijden in de omgeving. Met als doelstelling om tijdens deze rit mensen met een beperking  een onvergetelijke dag te bezorgen. Er rijden zo`n 150 vrachtwagens mee, die in 2 routes (voor- en namiddag 300 gasten kunnen meenemen).

Om het geheel weer zo te verzorgen zoals onze gasten van ons gewend zijn, willen we graag een beroep op u doen voor de motor begeleiding. Zodat de chauffeurs in colonne kunnen blijven rijden. Dat is het mooiste maar de motor begeleiding bevorderd ook de verkeersveiligheid. Dat is iets wat bij de organisatie hoog in het vaandel staat.

Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u zich aanmelden via deze link: www.truckertruckhelvoirt.nl/inschrijven/inschrijven-motorrijders. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor dit evenement.

Wij weten dat het nog vroeg is om ernaar te vragen, maar geef u wel op tijd op zodat u aangemeld bent voor dit evenement. Voor deze begeleiding dient u een korte e-learning te volgen. Niet moeilijk of ingewikkeld maar wel noodzakelijk. Wanneer u zich aanmeldt ontvangt u hierover ook de nodige informatie.

Deze mooie dag voor onze gasten (die hier al heel lang naar toeleven) is een dag met heel veel plezier. Een hapje en een drankje, diverse optredens, een DJ, een loterij en een mooie sponsortas die cadeaus bevat vanuit het bedrijfsleven. Het geheel wordt georganiseerd zonder commerciële achtergrond en alles komt ten goede aan deze prachtige dag voor onze gasten.

De organisatie hoopt dat u als motorbegeleider dit evenement mee wil ondersteunen en wij danken u bij voorbaat. Er is echt geen dankbaarder werk dan onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Met vriendelijke groet.
Namens organisatie Trucker-Truck Helvoirt

Aanmelden sponsoren

Sponsors zijn belangrijk voor het voortbestaan van Trucker Truck Helvoirt. Elke sponsoring is daarom welkom.

Wilt u sponsor worden?
Neem gerust contact met ons op!

Chauffeurs

Op zaterdag 9 september 2023 Organiseren we voor de 31e keer Trucker-Truck Helvoirt. Dat betekent dat we weer met vrachtwagens twee routes rijden in de omgeving. Met als doelstelling om tijdens deze rit mensen met een beperking  een onvergetelijke dag te bezorgen. Er rijden zo`n 150 vrachtwagens mee, die in 2 routes (voor- en namiddag 300 gasten kunnen meenemen).

Om het geheel weer zo te verzorgen zoals onze gasten van ons gewend zijn, willen we graag een beroep op u doen. Wilt u graag deelnemen dan kunt u zich aanmelden via de website: www.truckertruckhelvoirt.nl Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor dit evenement.

Wij weten dat het nog vroeg is om ernaar te vragen, maar geef u wel op tijd op want de maximale inschrijving is 150 vrachtwagens..

Deze mooie dag voor onze gasten (die hier al heel lang naar toeleven) is een dag met heel veel plezier. Een hapje en een drankje, diverse optredens, een DJ, een loterij en een mooie goediebag die cadeaus bevat vanuit het bedrijfsleven. Het geheel wordt georganiseerd zonder commerciële achtergrond en alles komt ten goede aan deze prachtige dag voor onze gasten.

De organisatie hoopt dat u als chauffeur dit evenement mee wil ondersteunen en wij danken u bij voorbaat. Er is echt geen dankbaarder werk dan onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Met vriendelijke groet,
Namens organisatie Trucker-Truck Helvoirt

Informatie voor instanties en gasten

Op 9 september 2023 word weer het jaarlijkse trucker truck Helvoirt georganiseerd. Dit evenement word voor de 31e keer georganiseerd en zoals vele van jullie weten is dit een dag vol plezier en vermaak.

Dit jaar hebben we ruim 150 vrachtwagens om ongeveer 300 gasten een mooie dag aan te bieden. We gaan weer een ochtendrit (vertrek 9.30 uur) en een middagrit (vertrek 13.15 uur) rijden, dit zijn 2 verschillende routes.
Het vertrek en aankomst is bij:

 Van Oirschot tuinplanten
Gommelsestraat 16
5074 PC Biezenmortel

De gasten voor de ochtendrit worden om 8.00 uur verwacht. De gasten voor de middagrit kunnen zich vanaf 10.00 aanmelden. Deze dag staat in het teken van plezier en vermaak. Op de locatie bij  Van Oirschot tuinplanten wordt voor een hapje en een drankje gezorgd en zijn er weer diverse optredens en activiteiten. De gasten ontvangen een goodiebag met diverse presentjes van bedrijven die ons evenement een warm hart toedragen.

LET OP GEEN MOGELIJKHEDEN VOOR ROLSTOELERS OM IN TE STAPPEN OP GELIJKE HOOGTE 

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op onze website. Dus schrijf je zo snel mogelijk in want vol=vol Wij zien jullie graag op 9 september om er samen een onvergetelijk dag van te maken.

Namens organisatie trucker Truck Helvoirt

Vertrek en aankomst Trucker truck Helvoirt

 Van Oirschot tuinplanten
Gommelsestraat 16
5074 PC Biezenmortel

Hoofdsponsors:

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op.

Copyright © truckertruckhelvoirt.nl